zondag 11 december 2011

Gisteren waren we met Ivy, Jesse & Murphy (hond of paardje) mee naar Jesse de ouders voor een feestje, Jesse de ouders zijn 40 jaar getrouwd.


Leuk om ze allemaal weer te zien, er waren nog twee meisjes met wie Kaia kon spelen, en ook een jongen maar die is nog een baby dus dat werd alleen maar kusjes geven, wijzen en "bebe! bebe!" schreeuwen. :)


Kaia ging gelijk de 'paddling pool' in, en was een half uur blij, wij hadden haar in de schaduw moeten plaatsen van wegen het vreselijke sterk zonneschijn, dus het was snel koud voor haar, maar zij vond dat ze niet klaar was met 'bad' en zo hebben we klein ruzie gehad, mama gelukkig gewonnen.


Ze was erg bezig met knuffels aan de honden geven wat heel grappig was want ze zijn allemaal of net zo groot als haar of groter! Jammer genoeg kan ik nog geen fotos toevoegen maar ja, uiteindelijk hebben we het voor elkaar en dan komen er veel fotos hier op te staan.  


Wij hadden heerlijk gegeten in typische nieuw zeeland style - iedereen heeft wat mee gebracht en we hadden zo een enorm maaltijd klaar staan, lekkere bbq vlees en worstjes,verschillende salades and on and on. Natuurlijk kwam de pavlova als nagerecht, Marion had mij haar recept geleerd, twas goed gelukt en wij hebben aardbeien uit de tuin boven op gedaan. Heerlijk!


Vroeg naar huis gegaan want Kaia was druk bezig geweest en dus heel moe. Wij hebben langs het water op het strand naar huis gereden, prachtige zonsondergang en echt bijzonder om weer op strand te gaan rijden (Ivy en Jesse hebben een grote 4x4 perfect voor strand ritjes). Kaia vond het prachtig, ze zat te wijzen naar de meeuwen die naast de auto vlogen "kaka kaka" zei ze (geluid van de vogels kaa! kaa!) echt cool.


Ze was zo moe zij kon niet eens spelen in bad. Direct naar bed en voor het eerst heeft ze de hele nacht in haar eigen bed doorgebracht! Dus het gaat al rustiger met Kaia. Ze is niet meer wakker in de nacht, whew! Voorlopig geen middernacht wandelingetjes nodig :P


Rutger zou vandaag gaan werken maar het regent en dus hebben Ivy en Jesse geen werk voor hem (ze werken nu met splinter nieuwe huizen en hij moet en echte goeie schilderen zijn om binnen te werken, buiten is wat makkelijker), jammer, maar niks aan te doen. Hopelijk werkt het weer een beetje mee.


Wij gaan rustig aan doen tot na de kerst en dan ga ik opzoek naar full time werk, misschien kan Rutger wat Restaurant werk vinden voor 's avonds. Als we ons werk situatie onder de knie hebben dan gaan we opzoek voor een huisje hier in de buurt. Marion en John hebben helemaal geen haast om vrij van ons te zijn dus we hebben tijd om iets goed te vinden.


Morgen ga ik mijn rijbewijs vernieuwen en een Roadcode kopen want... Rutger mag hier z'n rijbewijs halen! Marion heeft al haar auto als les auto aangeboden (:/) en er zijn genoeg mensen om hem te leren rijden! Yikes! hehe Gelukkig is Waikanae erg rustig met hele brede straten... 


Zo, dat is ons grote update, meer in de komende paar dagen, ik ga proberen om dit heel vaak te updaten.


Veel liefs uit Waikanae Beach xox












1 opmerking:

  1. Goedemorgen lieverds,

    Leuk Karli deze blog en helemaal top van je in het Nederlands!! Erg goed van je hoor! Zo kunnen we jullie lekker volgen!0.
    Wat heerlijk dat Kaia zo geniet en eindelijk 1 nacht daar heeft doorgeslapen en wel in d'r eigen bedje.
    Kijken uit naar de foto's!!

    Liefs en kus en knuffel xxx

    BeantwoordenVerwijderen